Life the moment

576_1444164350dona_2

Pel carrer trobem, sovint, persones molt diverses amb el que ja és una nova extensió del cos humà: el pal de selfie. Els selfies s’han imposat amb una rapidesa meteòrica en la nostra quotidianitat. A les xarxes trobem selfies arriscats, inversemblants, estúpids, inadequats… hi ha gent que immortalitza el moment, sense viure el moment.

La possibilitat que ens donen els telèfons mòbils de captar l’instant i que el poguem compartir de forma immediata, s’està convertint en un amena de plaga que se suma a l’estréss de la nostra, ja de per si malmesa, existència en temps de crisi.

Aquesta imatge que acompanya la nota dona que pensar, i molt. Una persona, un mòbil i tots fent fotos, observant la realitat a través de la pantalla. Tothom? no, una dona gran posa contra les cordes el sistema i simplement observa encuriosida i somrient.

Una gran imatge del fotoperiodista del Boston Globe  John Blanding, una d’aquelles imatges que ens fa reflexionar sobre el sentit de la vida actual.

Estem tan pendents de les xarxes, de retransmetre el que vivim que amb prou feines fem cas del que realment vivim, d’allò que esdevé no pas allò que captem.

Els mòbils, càmeres, tablets, les aplicacions… són al nostre abast i al nostre servei, hem de saber utilitzar-les, però hem esdevingut esclaus i esclaves de les nostres eines, no culpem la tecnologia sinó l’ús que en fem. #Life the moment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s